12 nov 2007, 16:47

Не съм 

  Poesía » De amor
1255 0 27

Не съм те доизрекла, не разбра ли?

Не съм те изживяла... да умирам.

Преминахме ли всичките предели?

Остана ли ми малко... да те имам?

Не съм те дообичала, не чу ли?

Не те намерих, за да те загубя.

Обичам те. Обичаш ме... Боли ли?

Какво ли да направя да откупя,

крещящата ми обич - стихотворна,

полепнала по устните ми хладни?!

В река, си спомням, исках да превърна

една мечта, оставяща ни жадни.

Не съм ти се наситила... Прости ми!

Но нека за последно те прегърна.

Очите ми - изплакани недели.

Поредна е... И няма да се върна.

© Кремена Стоева Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??