16 jun 2012, 22:05

Не съм... ала ще бъда 

  Poesía » De amor
610 0 5

                                               на Д.М.

 

Не съм ти първата любов

и пръстен с мен не си менил.

Без Менделсон, без благослов

щастлив със друга, знам, си бил.

 

Не съм ти раждала деца

и дом със мен не си градил.

Не си ми подарил слънца,

звезди за мен не си свалил.

 

И друга плакала за теб,

когато смъртно си болял.

Преборил жребия свиреп,

за друга ти си оцелял.

 

На друга пял си с нежен зов.

За теб била е ненагледна тя.

Не съм ти първата любов...

Но искам да съм ти последната!

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Силно е!
  • Браво, Нина!Последната любов много често е по- истинска, по- мъдра и надеждна.
  • Хубаво е!
  • ........
  • Сякаш видях себе си в този стих!Не съм ти първата любов....но искам да съм ти последната!Само,че за това са нужни двама май....
    Въпреки болката която навява е истинско!Браво
Propuestas
: ??:??