Не съм безгрешна! Вярвайте, не съм...
Двете крайности във мене се пресичат.
Понякога съм нереална като сън,
или пък тази, дето на мене не прилича...
И луда съм, и страстна... Раждам ветрове.
Изгарям нежно като огнена стихия...
Или пък нося ината силен... на дете...
Това съм аз! И болка съм, и вяра, сила...
Различна съм, такава, променлива...
Разкривам в себе си най-бурното море.
Със сенките на здрача се разкривам...
Пролет съм с неродени още цветове.
© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados