11.07.2008 г., 13:50 ч.

Не съм безгрешна! Вярвайте, не съм... 

  Поезия
1384 0 18

Не съм безгрешна! Вярвайте, не съм...

Двете крайности във мене се пресичат.

Понякога съм нереална като сън,

или пък тази, дето на мене не прилича...

 

И луда съм, и страстна... Раждам ветрове.

Изгарям нежно като огнена стихия...

Или пък нося ината силен... на дете...

Това съм аз! И болка съм, и вяра, сила...

 

Различна съм, такава, променлива...

Разкривам в себе си най-бурното море.

Със сенките на здрача се разкривам...

Пролет съм с неродени още цветове.

 

 

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??