19 dic 2010, 15:22

Не съм добра магьосница 

  Poesía
921 0 18

Уви, не съм добра магьосница -

да те вълшебствам с нокти стари...

И не разбивам разни костници

за обич да варя отвари!

 

Ако очите ми за теб не са магия

и думите ми – трайно заклинание,

не ми остава нищо! Ще се скрия

дълбоко... в своето мълчание...

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??