Уви, не съм добра магьосница -
да те вълшебствам с нокти стари...
И не разбивам разни костници
за обич да варя отвари!
Ако очите ми за теб не са магия
и думите ми – трайно заклинание,
не ми остава нищо! Ще се скрия
дълбоко... в своето мълчание...
© Станислава Всички права запазени