3 ago 2016, 9:46

Не съм лъжец 

  Poesía » De amor
387 0 0

Не съм лъжец.

Не мога аз да те излъжа.

Знам че в твоето сърце

гори едно огънче,

запалено от любовта.

Но аз търся едно друго сърце.

Търся моята сродна душа.

А ти не се отказвай.

Заслужаваш любовта.

Споделената.

И повярвай.

Един ден съдбата 

ще бъде на нашата страна.

Ден в който ти ще срещнеш своя принц,

а аз моята принцеса.

© Наско кирилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??