Не съм лъжец.
Не мога аз да те излъжа.
Знам че в твоето сърце
гори едно огънче,
запалено от любовта.
Но аз търся едно друго сърце.
Търся моята сродна душа.
А ти не се отказвай.
Заслужаваш любовта.
Споделената.
И повярвай.
Един ден съдбата
ще бъде на нашата страна.
Ден в който ти ще срещнеш своя принц,
а аз моята принцеса.
© Наско кирилов Всички права запазени