4 may 2006, 11:10

Не съм нещастна... 

  Poesía
763 0 1

Не съм нещастна за това, че си отиваш,
не те виня, че пътят ни приключи тук.
Ще се опитам болката да си прикрия,
ще чакам с мене да опита някой друг.

Ще скрия сълзите зад маска от усмивки.
Върви, дано да бъдеш неописуемо щастлив.
Ще се опитам бързо да забравя всичко -
и без теб животът ми ще е красив.

Понякога, ще правя опит да се сещам,
че вярвала съм не отдавна в любовта.
Ще ме връхлитат спомени горещи,
ще те мразя, но ще се опитам да простя.

Все пак съдбата ни била е начертана.
Не си виновен, че на кръстопът ме срещна ти.
Седейки и от спомените обладана,
ще се влюбя пак в твоите очи.

Ще лягам нощем и накрая на света,
в молитвите си няма да пропускам твойто име,
„любовта ми” ще те нарека,
А ти ако поискаш – забрави ме.

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??