Не съм предател
Колко пъти се влюбвах.
И любови изгубвах.
И го казвам. Въобще не го крих.
Колко много обичах.
От любов се отричах.
Непростимото даже простих.
И без звуци крещях.
И от болка мълчах.
Виждах всичко. Не се издадох.
Всичко, с мен споделено,
пазих вътре във мене.
И до днес, никого не предадох.
Никого, ни на йота,
не излъгах в живота.
И предатели не нагрубих.
Просто, гръб им обърнах.
Мълчаливо си тръгнах.
Но предателството не простих.
Ако някой ме съди,
просто ще ме пропъди.
И ще сложи начало на края.
А къде и с кого съм,
са си мои въпроси.
В този свят всеки себе си знае!
© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados