13 июн. 2017 г., 22:12

Не съм предател 

  Поэзия
281 0 0

Не съм предател

 

Колко пъти се влюбвах.

И любови изгубвах.

И го казвам. Въобще не го крих.

Колко много обичах.

От любов се отричах.

Непростимото даже простих.

 

И без звуци крещях.

И от болка мълчах.

Виждах всичко. Не се издадох.

Всичко, с мен споделено,

пазих вътре във мене.

И до днес, никого не предадох.

 

Никого, ни на йота,

не излъгах в живота.

И предатели не нагрубих.

Просто, гръб им обърнах.

Мълчаливо си тръгнах.

Но предателството не простих.

 

Ако някой ме съди,

просто ще ме пропъди.

И ще сложи начало на края.

А къде и с кого съм,

са си мои въпроси.

В този свят всеки себе си знае!

© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??