Аз не бачкам - от много години.
Не защото съм глупав и прост.
А защота си имам роднини!
Имам чичо, заемащ висш пост!
Моят чичо, е честен чиновник!
Слага подписи, даже печат.
На държавата, верен сановник,
на системата пръв бюрократ.
Той не дава безплатни съвети,
но съветва за много пари!
Взима хитро легални рушвети,
и със мен всеки ден ги дели!
Затова... му помагам в живота!
Аз съм негов доверен айляк!
Няма нужда въобще да работя!
Моят чичо е страшен чиляк!
Юри
Йовев
Февруари
2021 г.
© Yuri Yovev Todos los derechos reservados
Лесно е с такъв чичо! 😀