26 jun 2012, 14:49

Не съм светица 

  Poesía
715 0 6



Не съм светица! Казвам ти, не съм!

И нямам от ония ореоли на главата.

Светът ми не изглежда розов сън,

по скоро хаос допринесен на земята.

 

Правила не спазвам! Ходя под дъжда.

Понякога дори без музика танцувам

и често хората сравняват ме с беля,

(такава съм, защо да се преструвам?)

 

Бунтарка! В очите ми ще прочетеш,

че с нормалните дори не си приличам,

Не се опитвай… няма да ме спреш,

защото, всъщност, такава се обичам.




 

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??