19 jun 2014, 10:31

Не съм те забравил 

  Poesía » De amor
485 0 0

Продължавам да те срещам,

преследваш ме дори в съня,

а така искам да не се сещам –

от теб мисълта си да спася.

 

От главата си да те изтрия,

след всички опити не успях,

тази своя усмивка скрий я –

докато не я видях, свой бях.

 

Не съм те забравил, минало,

но бъдещето спомените брои,

че още нищо не е утихнало,

напротив – бурята предстои.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??