10 nov 2015, 21:00

Не съм ти даденост... 

  Poesía » Otra
281 0 3

 

Когато странно се държа, смирена,
и мислите ми бягат надалеко,
не вярвай, че отново съм сломена,
със теб да бъда, хич не ми е леко.

Опитваш се сърцето ми да върнеш,
със ласки ме засипваш, комплименти,
от упор търсиш, все да ме прегърнеш,
но късно е, аз нямам сантименти.

Не чувствам и вина, че ще си тръгна,
отмина времето виновно да преглъщам,
любов изтляла няма да се върне,
към себе си е време да се връщам.

Не съм ти даденост, изгуби ме, открих се...



© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви!!! Усмихнат ден ви пожелавам
  • Ами - да..., все пак - решението е важно...!!!
  • Понякога трябва да направим Магеланова обиколка с кораба на любовта, за да преоткрием...себе си! Добре си предала това с поетични средства, Цвети!
    Поздравление за творбата!
Propuestas
: ??:??