14 abr 2010, 22:15

Не съм в самота 

  Poesía » De amor
527 0 5

Знам, ще те нося
в сърцето си
до края на дните ми.
Така си заседнал,
че няма отърване.
Да, точно Ти,
на тебе говоря...
Стоиш във очите ми,
не желаеш дори
да поспориш.
Ще е за кратко.
Прости!
За по-дълго не мога.
А не искам,
не искам! За Бога!
Мечтаех за волност,
за нови земи,
за простора...
Отнесе ми времето
и... днес 
вече е късно...
Но имам едно
преимущество:
Не съм в самота.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??