2 oct 2012, 11:44

Не съм виновен 

  Poesía » De amor
1066 0 20
Не съм виновен,
от сатен
ръцете Ви невинни бяха
и колкото и да искряха
очите Ви от бял вермут,
то силите ми слаби бяха
на Вас съвсем да устоят.

Не съм виновен,
като в сън
очите Ви ме обладаха
и устните Ви топли щяха
ако - Глупак! - не бях ги спрял,
какво ли да ми сторят щяха,
ако не бях им устоял.

Не съм виновен,
но краче
издайнически се показа
и силите ми мигом смаза -
Сизиф не би го издържал,
и всяка твърдост в мен отказа,
а сам бях твърд като кинжал.

© Лулу Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??