Ще хвърля в краката ти нощта
и ще те затрупам с нея!
Ще мина покрай теб безразлична.
И дори ще се усмихна.
Ще знаеш,
че съм силна,
че не те желая...
Но всъщност в мислите си
само теб ще нося.
Ще те искам и ще те търся.
Ще те търся във всеки ъгъл,
във всеки стих,
във всяка песен.
Всяка ситуация за теб ще ми напомня.
Но ти ще бъдеш в мрака.
Защото сърцето ми към теб ме тегли.
Но умът ми казва бягай!
© АвАнА Todos los derechos reservados