29.07.2011 г., 12:25 ч.

Не те желая! 

  Поезия » Любовна
589 0 1

Ще хвърля в краката ти нощта

и ще те затрупам с нея!

Ще мина покрай теб безразлична.

И дори ще се усмихна.

Ще знаеш, 

че съм силна,

че не те желая...

Но всъщност в мислите си

само теб ще нося.

Ще те искам и ще те търся.

Ще те търся във всеки ъгъл,

във всеки стих,

във всяка песен.

Всяка ситуация за теб ще ми напомня.

Но ти ще бъдеш в мрака.

Защото сърцето ми към теб ме тегли.

Но умът ми казва бягай!

© АвАнА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??