7 dic 2007, 11:11

Не те очаквах 

  Poesía
1007 0 34
Не те измислих -
ти нахълта в мен,
такъв, какъвто
вече те познавах,
светът ми бе
грижливо подреден,
а ти разхвърли всичко
... без пощада.
Не те измислих,
но копнях за теб,
не те дочаках,
мислих, че те няма,
сега живея
в неизвестен ден,
за утре -
нямам никаква представа...

© Яна Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??