Dec 7, 2007, 11:11 AM

Не те очаквах 

  Poetry
1001 0 34
Не те измислих -
ти нахълта в мен,
такъв, какъвто
вече те познавах,
светът ми бе
грижливо подреден,
а ти разхвърли всичко
... без пощада.
Не те измислих,
но копнях за теб,
не те дочаках,
мислих, че те няма,
сега живея
в неизвестен ден,
за утре -
нямам никаква представа...

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??