23 ene 2011, 11:37

Не те познавам 

  Poesía » De amor
615 0 0

Не те познавам, но си пленителна.
Не те познавам, но ми е приятно с теб.
Не те познавам, но как се озовах при теб.
Не те познавам, но лежа до теб.
Не те познавам, но те целувам.
Не те познавам, но ме държиш за ръка.
Не те познавам, но ме караш да се чувствам щастлив.

© Бисер Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??