23.01.2011 г., 11:37 ч.

Не те познавам 

  Поезия » Любовна
614 0 0

Не те познавам, но си пленителна.
Не те познавам, но ми е приятно с теб.
Не те познавам, но как се озовах при теб.
Не те познавам, но лежа до теб.
Не те познавам, но те целувам.
Не те познавам, но ме държиш за ръка.
Не те познавам, но ме караш да се чувствам щастлив.

© Бисер Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??