24 ene 2009, 22:31

Не те сънувам 

  Poesía » Versos blancos
501 0 0

Всяка нощ

покривам

изтънялата си душа

с одеяло

от памучени облаци...

разкроени

от ефирни

звездни райета,

пречупили

магнетичния образ

на безкрая,

в тънки нишки

от златен прашец,

чертаейки посока

на лунна карета,

укротила ураган

в съня ми...

А аз не те сънувам

вече...

© Мария Манджукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??