16 abr 2017, 23:13

Не те забравих... 

  Poesía » Otra
314 3 9

Не те забравих, Господи, не съм..
И нищо, че не лазя на колене,
молитвата е моя буден сън,
обичам те дълбоко, Ти си в мене.

Не те забравих, Господи, не съм...
И нищо, че молитви не припявам,
сърцето ми тупти с камбанен звън,
доброто ти със радост пак раздавам.

Не те забравих, Господи, не съм...
В душата ми на топло пребиваваш,
любов ми даваш вътре и отвън,
отдаващ, непрехòден, опрощаващ.

© Неземна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??