16.04.2017 г., 23:13 ч.

Не те забравих... 

  Поезия » Друга
315 3 9

Не те забравих, Господи, не съм..
И нищо, че не лазя на колене,
молитвата е моя буден сън,
обичам те дълбоко, Ти си в мене.

Не те забравих, Господи, не съм...
И нищо, че молитви не припявам,
сърцето ми тупти с камбанен звън,
доброто ти със радост пак раздавам.

Не те забравих, Господи, не съм...
В душата ми на топло пребиваваш,
любов ми даваш вътре и отвън,
отдаващ, непрехòден, опрощаващ.

© Неземна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??