20 oct 2009, 21:22

Не трябва 

  Poesía » De amor
620 0 3

Не, не трябва да бъдем самотни,

самотата ужасно боли,

и разбива душите сиротни,

и ни носи солени сълзи.

 

Не, не трябва да тънем в нещастие,

то ни прави тъй слаби, нали,

задушава усмивки прекрасни

и отнема ни всички мечти.

 

Аз ще бъда със тебе щастлива,

ще се боря да бъдеш и ти,

ще помоля съдбата за милост

над сърцата ни вечно да бди.

 

Подарявам ти мойте желания,

вярата, любовта и надеждата,

ще лекувам аз твойте страдания,

ще споделяме двама копнежите.

 

Виж, усмихвам се, грее лицето ми

и събуждам се пак за живот.

Бие бясно от радост сърцето ми,

вечно твоя ще бъда, ЛЮБОВ.

© Люба Георева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??