9 oct 2006, 11:58

Не тръгвай 

  Poesía
803 0 8

Не тръгвай!
Викам с устни неми
с искрица лудост в очи
Не си отивай!(дявол да те вземе)
Не ме оставяй без мечти.

Обърнеш ли се
в мене ще изригне
Вулкан от мъка,с лава от сълзи
Небето ще се преобърне
ако с теб за миг се разделим

Отидеш ли си,
Аз ще подивея
и дивото в мене ще расте
със всяка крачка по алеята
която очуждява ни с теб

О,Спри!
Страхувам се от мрака
А само той остава тук
След тебе тръгва светлината
със тебе...
                   до последен лъч...

© Десислава Панчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??