11 ene 2009, 20:43  

Не тръгвай без мен... 

  Poesía » De amor
1185 0 3

Не тръгвай без мен...

 

Не питай защо съм щастлива...

в очите ми виж любовта ти!

И някак различно красива съм...

докосната от ръката ти...!

 

От думите с нежност изречени

рисуваш в душата ми бяла!

Не тръгвай! Без теб съм обречена...

не трябва да почнем с раздяла...!

 

MariAngel

© Марияна Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??