7 ago 2008, 6:29

Не тъжи 

  Poesía » Versos blancos
1183 1 1

Не тъжи,

ръцете знаят своя път.

Не плачи,

сърцето знае вярната посока.

Не говори,

от устни боли,

от устни горчи,

твоите ръце изпепеляват.

И в мигове на отчаяние

без повод и без покана

ще те прегърна,

със ласки ще изпия

всичките илюзии за невъзможност...

И пак ще те обичам!!!

© Полина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Колко хубаво и вярно-любовта не изчезва ей така простичко,защото "сърцето знае вярната посока"-как точно си го казала! Поздрав, и усмихнат ден ти желая!
Propuestas
: ??:??