7.08.2008 г., 6:29 ч.

Не тъжи 

  Поезия » Бели стихове
1182 1 1

Не тъжи,

ръцете знаят своя път.

Не плачи,

сърцето знае вярната посока.

Не говори,

от устни боли,

от устни горчи,

твоите ръце изпепеляват.

И в мигове на отчаяние

без повод и без покана

ще те прегърна,

със ласки ще изпия

всичките илюзии за невъзможност...

И пак ще те обичам!!!

© Полина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Колко хубаво и вярно-любовта не изчезва ей така простичко,защото "сърцето знае вярната посока"-как точно си го казала! Поздрав, и усмихнат ден ти желая!
Предложения
: ??:??