21 sept 2013, 17:22

Не всяка истина е свята 

  Poesía » Otra
726 0 2

Не всяка песен е велика

и скромната си има красота.

Не всяка дума от сърцето блика

и не достига висота.

 

Не всяка истина е свята.

Не всяка прошка е пощада

и болката в сълза излята.

Не всеки път е път към ада.

 

Не всеки смисъл проумяваме.

Не винаги съдбата е добра.

Но щом с добро я направляваме

след нас ще има Светлина!

 

Руми

© Румяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??