Sep 21, 2013, 5:22 PM

Не всяка истина е свята 

  Poetry » Other
718 0 2

Не всяка песен е велика

и скромната си има красота.

Не всяка дума от сърцето блика

и не достига висота.

 

Не всяка истина е свята.

Не всяка прошка е пощада

и болката в сълза излята.

Не всеки път е път към ада.

 

Не всеки смисъл проумяваме.

Не винаги съдбата е добра.

Но щом с добро я направляваме

след нас ще има Светлина!

 

Руми

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??