21.09.2013 г., 17:22 ч.

Не всяка истина е свята 

  Поезия » Друга
807 0 2

Не всяка песен е велика

и скромната си има красота.

Не всяка дума от сърцето блика

и не достига висота.

 

Не всяка истина е свята.

Не всяка прошка е пощада

и болката в сълза излята.

Не всеки път е път към ада.

 

Не всеки смисъл проумяваме.

Не винаги съдбата е добра.

Но щом с добро я направляваме

след нас ще има Светлина!

 

Руми

© Румяна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??