6 nov 2010, 19:34

Не всяка обич ще е вечна 

  Poesía » Filosófica
459 0 0

Не всяка обич ще е вечна,
не всяка болка е тъга,
не всяка смърт е тъй човечна,
докоснала се в моята ръка.

Не всеки допир е коприна,
не всеки удар е суров,
не всяка вещица заклина,
не всеки първи е готов!

Не винаги мечтата е реалност.
Не винаги избягва тя скръбта,
защото в синкавата си баналност
разкъсва идеали през плътта.

© Любослав Костов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??