9 ago 2021, 19:40  

Не вярвай 

  Poesía » De amor
205 5 8

Недей да вярваш в сънищата – знай че,
съновникът – самотник го е писал.
Измамата се свива, на кравайче
и замъглява ясната ти мисъл.

 

Недей да слушаш напевите стари
и знай – Луната нощем е пияна.
Русалки няма – бедните рибари,
навеки се венчават с океана.

 

Не вярвай, ако чайка те погледне,
че път към любовта ще начертае.
На мен не вярвай – лъжа безогледно...
Забравих те! Забравих те! Това е.

 

 

© Надежда Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??