5 feb 2020, 9:04  

Не вярвай, че от теб съм си отишъл 

  Poesía » De amor
2844 30 30

Не вярвай, че от теб съм си отишъл,

когато вече няма да ме има.

И прогони далече тази мисъл, 

не я допускай в пек и в люта зима!

 

Ще идвам някога - ветрец напролет,

овошките със дъх помилвал леко,

ще бъда птица от далечен полет,

или цветчè край  тихата пътека!

 

Понякога ще съм в дъждовни капки -

тъгата от лика ти да отмия,

и в миговете като изстрел кратки,

пак, както някога, ще бъдем Ние!

 

А може би в красива лятна утрин

във слънчев лъч за теб ще се превърна,

за да забравиш нощите си будни...

И с много обич пак ще те прегърна!...

 

© Роберт Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??