14 jun 2012, 0:24

Не вярвам 

  Poesía » Otra
1195 0 40

И тази любов ме предаде,

а беше от вярната група,

запали в сърцето ми клади,

с хиляда вини ме затрупа.

 

Сега погасявам пожари,

вселенски порой ме залива,

остана последната вяра,

че мокрият грим ми отива.

 

Не вярвам в повторни сезони.

Веднъж изкласяват житата...

На токчета пролет ме гони,

но моята беше крилата.

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??