8 ago 2014, 20:31

(НЕ)-възможно 

  Poesía » De amor
495 1 3


Невъзможно е да бъдем пак добри

един към друг… все нещо пречи.

Натежават във гърдите ни вини,

и клетви натежават, неизречени.

 

Ти много по-добре ще си без мен,

и аз без теб… Поне привидно…

И ако съвсем случайно, някой ден,

ме срещнеш, даже не намигвай…

 

Подмини ме бързо, като непознат.

Знам, звучи ти странно, даже лудо,

но усетя ли отново твоя аромат,

напълно е възможно, да се влюбя…


23.06.2014

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??