28 dic 2015, 9:42

(не)възможно 

  Poesía » Otra
640 0 10


възможното се разболя

лекувахме го както можем

с каквото ни предлагаше света

и бързахме в устата му да сложим

под час рецептата която да спаси

изчезващия сред завивките живот

безпомощни пред болестта

съзнавахме че ни е нужно чудо

не бе възможно

заедно да изкопаем гроб

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??