28.12.2015 г., 9:42 ч.

(не)възможно 

  Поезия » Друга
684 0 10


възможното се разболя

лекувахме го както можем

с каквото ни предлагаше света

и бързахме в устата му да сложим

под час рецептата която да спаси

изчезващия сред завивките живот

безпомощни пред болестта

съзнавахме че ни е нужно чудо

не бе възможно

заедно да изкопаем гроб

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??