24 ago 2022, 10:42

Не забравяй, че ме има 

  Poesía » De amor
711 2 3

       

  Не забравяй, че ме има

 

Всяка нощ е по-красива,

щом за тебе мисля аз,

а луната мълчалива

в небесата е за нас.

 

И по лунната пътека

тръгвам мислено в нощта,

С всяка моя стъпка лека

приближава любовта.

 

Не забравяй, че ме има,

не забравяй че съм тук!

Ще ти пратя звучна рима –

красота от всеки звук.

 

Много искам да докосна

с нежност твоята душа.

Всяко слово е магия,

всяко чувство е мечта!

 

          Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??