24 feb 2023, 14:07

Не забравяйте бедните хора! 

  Poesía » Civil
208 0 1

Не забравяйте бедните хóра,

те също искат нормален живот!

Ясно е, че пустата власт е зóра,

ала помнете и клетия народ!

 

Изборите да спечелите желаете,

искате от онеправданите вот,

ами и за тях грижи полагайте,

че страшен може да е тоз народ!

 

Пазете стадото от хищници,

на най-слабите помогнете,

не бъдете алчни и потисници,

нашата държава подредете!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво послание. Сигурно нямат регистрация в сайта..
Propuestas
: ??:??