Не забравяйте бедните хóра,
те също искат нормален живот!
Ясно е, че пустата власт е зóра,
ала помнете и клетия народ!
Изборите да спечелите желаете,
искате от онеправданите вот,
ами и за тях грижи полагайте,
че страшен може да е тоз народ!
Пазете стадото от хищници,
на най-слабите помогнете,
не бъдете алчни и потисници,
нашата държава подредете!
© Георги Всички права запазени