8 abr 2009, 13:26

Не затривай жаждата! 

  Poesía » De amor
667 0 16

Не затривай жаждата за мен,

в своето съзнание пази ме,

не загърбвай вчерашния ден

и вратичка малка отвори ми!

Приеми ме със вълшебно обаяние

сетивата ти изострени да галя,

с женското си приказно ухание

огъня във тебе да запаля!

Иначе, ще грейна през нощта

като мъничка звездица златна,

в мене ще запазя любовта,

в светлина ще я превърна необятна.

Ще ти светя всяка нощ в очите,

да заспиваш, няма да ти дам,

да ме търсиш дълго сред звездите,

да изгаряш в огъня си сам!

 

За теб!

 

© Валка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??