Не затваряй очи
Нощта е на нечистите сили
В такава нощ Той идва
Безпощаден и Силен
Не затваряй очи
Със съня се бори
В съня ти Кошмарът пристига
Безпощаден и Силен
Залости здраво вратата
Не поглеждай мрака навън
Скрит в покрова на тъмнината
Демон ли е или Таласъм
Страхът на талази в теб извира
Към Бога молитвен взор отправи
Че злата Твар да влезе напира
Кой би могъл да Я удържи
Не затваряй очи
Нощта е на нечистите сили
В такава нощ Той идва
Безпощаден и Силен
Не затваряй очи
Със съня се бори
В съня ти Кошмарът пристига
Безпощаден и Силен
Утрото ще прогони мрака
Слънцето ще те погали с лъчи
Живот и утре те чака
Но сега не затваряй очи
Сега е време за молитви усилни
Нека думите към Бога летят
Моли Го да ти прати Ангели силни
От нечистата сила да те спасят
Не затваряй очи
© Мъртвец Todos los derechos reservados