13 дек. 2013 г., 20:57

Не затваряй очи 

  Поэзия » Другая
490 0 0

           Не затваряй очи

           Нощта е на нечистите сили

           В такава нощ Той идва

           Безпощаден и Силен

     

           Не затваряй очи

           Със съня се бори

           В съня ти Кошмарът пристига

           Безпощаден и Силен


Залости здраво вратата

Не поглеждай мрака навън

Скрит в покрова на тъмнината

Демон ли е или Таласъм


Страхът на талази в теб извира

Към Бога молитвен взор отправи

Че злата Твар да влезе напира

Кой би могъл да Я удържи


           Не затваряй очи

           Нощта е на нечистите сили

           В такава нощ Той идва

           Безпощаден и Силен


           Не затваряй очи

           Със съня се бори

           В съня ти Кошмарът пристига

           Безпощаден и Силен


Утрото ще прогони мрака

Слънцето ще те погали с лъчи

Живот и утре те чака

Но сега не затваряй очи


Сега е време за молитви усилни

Нека думите към Бога летят

Моли Го да ти прати Ангели силни

От нечистата сила да те спасят


            Не затваряй очи

© Мъртвец Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??