Не знаех...
че може така...
от сърце и душа
с мисли бели
без глас
мъж жена да обича...
и от нежност
с думи... сълзи
пред Бог и съдбата
до болка
в любов да се врича...
не знаех...
че може така...
в очи със цвят на дъжд
да се влюбиш...
за миг
да поискаш във тях
завинаги
да потънеш...
а не знаеше ли
мили мой...
тези тъжни очи...
че цвета на болката носят...
МУЗИКА>>> CHRIS SPHEERIS - Carino
© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados