26 апр. 2009 г., 22:30

Не знаех, че може така... 

  Поэзия » Любовная
1451 0 51

 

                  

                   Не знаех...
                   че може така...
                   от сърце и душа
                   с мисли бели
                   без глас
                   мъж жена да обича...
                   и от нежност
                   с думи... сълзи
                   пред Бог и съдбата
                   до болка
                   в любов да се врича...

                   не знаех...
                   че може така...
                   в очи със цвят на дъжд
                   да се влюбиш...
                   за миг
                   да поискаш във тях
                   завинаги
                   да потънеш...
                   а не знаеше ли
                   мили мой...
                   тези тъжни очи...

                   че цвета на болката носят...

 

                  

                   МУЗИКА>>> CHRIS SPHEERIS - Carino

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??