10 mar 2006, 10:46

Не знаеш 

  Poesía
1160 0 5

Не знаеш,че за мен твоята усмивка
е най-красивото нещо на света.
Че за мен тя е като слънчев лъч,
пробиващ си път през облаците.

Не знаеш,че гласът ти проправя си път
към сърцето ми,както малко кокиче,
цъфнало над преспите сняг!

Не знаеш,че погледа ти,
отправен към мен,възражда любовта ми,
както пролетта събужда природата.

Не знаеш,че мечтая за топлината
на прегръдката ти,
както измръзнал скитник за огнище!

Не знаеш,че любовта ми към теб
е по-силна от цялата завист на света.
Че пред всеки и всичко аз ще застана,
само за да може ти да си щастлив!!!

© Стефани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??